10 hyvää syytä valita UniqAir

UniqAir puhdasta sisäilmaa kodin eri tiloihin

Uutisarkisto

Vertaansa vailla olevan puhdistuskykynsä lisäksi UniqAirin valintaa sisäilman laadun varmistajaksi puoltaa monta muutakin painavaa syytä. Katso 10 hyvää syytä valita UniqAir!

  1. UniqAir on kotimainen ilmanpuhdistin, joka on suomalaista cleantech-teknologiaa ja suomalaista muotoilua. Design Harri Koskinen.
  2. UniqAirin puhdistusteknologian on kehittänyt Aalto-Yliopisto yhdessä Suomen Puolustusvoimien taistelukaasuasiantuntijoiden kanssa. Kehitystyön tulos on markkinoiden ylivoimaisin sisäilmanpuhdistin kaikkein vaativimpiinkin tilanteisiin.
  3. UniqAir on VTT:n ja TTL:n testaama, terveelliseksi ja turvalliseksi todistettu. UniqAirin puhdistus ei perustu kemiallisille menetelmille, jotka voivat pilkkoa kaasuja uusiksi, vaarallisiksi yhdisteiksi. UniqAir on eri asia kuin tavalliset ilmansuodattimet ja -puhdistimet. UniqAir tuottaa täysin puhdasta ilmaa, ilman riskialttiita uv-lamppuja tai kemiallisia karsinogeeneja. VTT:n testien mukaan (testiaineena tolueeni) UniqAirin suodatuskyky kaasumaisille epäpuhtauksille on 100% (VOC, toksiinit) ja pienhiukkasille (mikrobit ja muut allergeenit) 97-99,7%. UniqAirin erotuskyky 0,3 μm hiukkaskoolle on VTT:n mittausten mukaan 98%, kun laite on varustettu EPA11-luokan hiukkassuodattimella. (raportti VTT-CR-01662-17 I 24.3.2017)
  4. UniqAirin teho perustuu kolmeen suodattimeen, jotka ovat esisuodatin, aktiivihiilisuodatin ja EPA-suodatin. UniqAir on markkinoiden tehokkain, koska se sisältää suuren määrän ainutlaatuista hiiliyhdistelmää, joka on pitkän kehitystyön menestyksellinen tulos.
  5. UniqAir suodattaa ilmasta kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet kuten orgaaniset ja epäorgaaniset yhdisteet, ammoniakin, huone-, eläin- ja siitepölyn, homeitiöt, bakteerit, virukset ja muut pienhiukkaset. Erityisen UniqAirista tekee ainutlaatuinen kyky suodattaa ilmasta myös otsonia ja myrkyllisiä aineita eli toksiineja.
  6. UniqAir imee ilman ylhäältä ja puhaltaa puhdistetun ilman alhaalta. Näin ei synny vedon tunnetta. Näin myös estetään valaisimien ja kaappien päällä olevan yläpölyn pöllyäminen sisäilmaan. Puhdistettu ilma leviää laajemmalle, kun metrin korkeudelta imetty lämpimämpi ilma puhalletaan viileämpään lattiatasoon, josta puhdistettu ilma nousee ylöspäin laajalle alueelle.
  7. UniqAir on hiljainen. TTL:n mittausten mukaan UniqAir L on 39/34 dB ja UniqAir S on 38/29,5 dB. UniqAireja voidaan pitää maksimiteholla työn häiriintymättä.
  8. UniqAir on helppo käyttää. Kytke sähköpistokkeella tavalliseen pistorasiaan. Yksi virtakytkin, jossa kolme asentoa: iso nopeus, pieni nopeus ja pois päältä – laitetta ei voi väärinkäyttää, UniqAir on turvallinen kaikille. UniqAirissa on alla pyörät, joilla siirrät sen helposti tarvittaessa toiseen huonetilaan.
  9. UniqAir L:n puhtaan ilman tuotto on 189 m3/h, mikä riittää hyvin koko päivän tarpeisiin. Kapasiteetti riittää suodattamaan 60 m2 tilan huoneilman kerran tunnissa. UniqAir S:n puhtaan ilman tuotto on 155 m3/h.
  10. UniqAir on erittäin edullinen käyttää. UniqAir L:n tehonkulutus on 77/35W ja UniqAir S:n 32/17W. UniqAir kuluttaa sähköä yhtä vähän kuin sähkölamppu.

Lue myös nämä

Uniq kotona

Uniq-ilmanpuhdistimen käyttö allergiaperheessä

Lue lisää
Uniq kotona

Karita Tykän kokemuksia puhtaan sisäilman hyödyistä

Lue lisää
Hyväksyn palvelun käyttöehdot.