Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Arkisto

08.03.2018

Tervetuloa Sisäilmasto 2018 -seminaariin

Tervetuloa Sisäilmasto 2018 -seminaariin Helsingin Messukeskuksen kongressialueelle torstaina 15.3.2018. Kutsumme sinut lämpimästi UniqAirin osastoille 7b ja 29. Tule tutustumaan sisätilojen hengitysilman nopeasti ja turvallisesti parantaviin UniqAir-ilmanpuhdistimiin. Autamme asiakkaita kaikkialla Suomessa ilmanpuhdistinten vuokrauspalvelulla, jolla saatte nopeasti ja joustavasti tehokkaan ja turvallisen ensiavun sisäilmaoireisiin ja kiinteistöjen sisäilmaongelmiin. VTT- ja TTL-testattu. Kouluihin, päivä- ja hoivakoteihin, sairaaloihin, laboratorioihin, hammaslääkäriasemille, kampaamoihin, asiakaspalvelutiloihin, neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. Auttaa heti!

Tästä Sisäilmasto 2018 -seminaarista lisätietoa ja ilmoittautumislinkit