Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Arkisto

08.02.2019

UniqAir ja kuntapäättäjät 27.-28.3. Hankintapäivillä Tampereella

Tervetuloa UniqAirin osastolle D608 upouudessa Suomen julkisen sektorin ammattilaisten huipputapahtumassa, joka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa. Sisäänpääsy on maksuton, ja tapahtuman akuutit teemat ovat hoiva, kiinteistötekniikka ja toimitilat. Tapahtumassa on kovatasoinen ohjelma, keynote-puhujina mm. Eero Laesterä, Harry Harkimo ja Lauri Lyly. Tapahtumassa jaetaan myös Vuoden 2019 Julkisten hankintojen kehittäjä -palkinto.

Tapahtuman näytteilleasettajat listattuna hyvien sisäpiirin vinkkien kera tässä: https://hankintapaivat.fi/naytteilleasettajat/  

Messukartta: https://hankintapaivat.fi/#messukartta

Tervetuloa katsomaan, miltä tehokkaasti puhdasta sisäilmaa kaikkiin tiloihin tekevä UniqAir-ilmanpuhdistin näyttää, ja ennen kaikkea kuulemaan, mitä se saa aikaan. Asiantuntijamme ovat osastollamme auttamassa, nyt kannattaa tulla keskustelemaan sisäilma-asioista, ja kuulemaan, miksi et tarvitse homeongelmien iskiessä väistötiloja.

Tapahtuma kerää paikan päälle yli 10 000 ammattilaista yhdessä samaan aikaan järjestettävien Finnclean PRO -, Sportec-, Gymtec- ja Welltec-tapahtumien kanssa.

Lisätiedot ja rekisteröityminen tässä: www.hankintapaivat.fi