Hyvä ilmanlaatu - tärkeä osa arkea

Sisustus - UniqAir

Uutisarkisto

"Tarkemman perehtymisen jälkeen huomaa miten tärkeä asia puhdas ilma on meille etenkin näinä päivinä, kun vietämme paljon aikaamme kotona koronaepidemian takia," kertoo Rakkaudella Karita -blogin kirjoittaja ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä.

Karita on käyttänyt kevään aikana Uniq-ilmanpuhdistinta ahkerasti ja huomannut kiinnittävänsä nykyään huomiota ilmanlaatuun ihan eri tavalla. Heillä laite on ollut päivittäisessä käytössä ja Karita on havainnut parantuneen ilmanlaadun. Karitalle ilmanpuhdistin on nykyään tärkeä osa perheen arkea.

"Valitsemme paljon terveytemme eteen, mutta ilmaan emme juurikaan kiinnitä huomiota. Kuitenkin ilma on se, mitä eniten kulutamme ja sisäämme saamme."

Monet yllättävätkin asiat saattavat heikentää ilmanlaatua. Astmaatikkojen ja allergikkojen lisäksi myös perusterveille ihmisille voi tulla oireita huonosta sisäilmasta. Sisäilman epäpuhtauksia voi tulla esimerkiksi tekstiileistä, rakennusmateriaaleista, ihmisistä ja eläimistä sekä ulkoilmasta.

”Tutkiessani ilmanlaatuun vaikuttavia seikkoja, havahduin kaikkeen siihen, mikä uhkaa hyvinvointiamme hengittäessämme. Etenkin nyt kun pandemia on päällä ja olemme kaikki eristyksessä kotona, on sisäilmasta tullut erityisen merkityksellistä. Samoin tuntuu kaupassa käydessäni ajoittain jopa hieman ikävältä hengittää kaikkea sitä, mitä siellä leijuu. Kunpa liiketiloissakin olisi kiinnitetty huomiota ilmanlaatuun ja työntekijöiden sekä asiakkaiden terveyteen,” pohtii Karita.

Lue Rakkaudella Karita blogin koko kirjoitus Näin paransin ilmanlaatuani.

 

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Asiakkaiden turvaaminen ravintoloiden auetessa

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Koronavirus leviää myös ilmateitse – UniqAir-ilmanpuhdistin minimoi riskiä

Lue lisää

Mitä vielä odotat?

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq-ilmanpuhdistin

1299 €alk. 52,30 €/kk Jousto osamaksullasis. alv 24 %
Katso tuote
Hyväksyn palvelun käyttöehdot.