Kokemukset ovat vaikuttavia

Puhtaimmasta sisäilmasta nautitaan jo lukuisissa erilaisissa kohteissa: kodeissa, toimistoissa sekä julkisissa rakennuksissa, kuten oppilaitoksissa, hoivakodeissa, sairaaloissa, taloyhtiöissä ja yrityksissä. Vaikutukset ovat olleet huomattavia. Tutustu kokemuksiin!

Kysyimme, miten kiropraktikko D.C. Eeva Hamilton-MacQuarrie on järjestänyt puhtaan ilman asiat kuntoon praktiikallaan, joka sijaitsee hänen kaksikerroksisen omakotitalonsa alakerrassa.

Lue lisää

Onko sinua joskus lapsuudessa pelottanut mennä hammaslääkäriin? Monia on. Ja monia se pelottaa vielä aikuisenakin. Tulee mieleen poran ääni ja ne oudot hajut, jotka leijuivat vastaan käytävässä jo ennen hoitotuolille istumista. Kysyimme hammaslääkäri Mika Räsäseltä, miten potilaiden pelkoja voidaan hälventää.

Lue lisää

Kuopiolainen KalPa Hockey on ensimmäisenä Suomen jääkiekkoliigaseuroista ottanut käyttöön ilmanpuhdistimet pelaajien pukuhuoneissa. Miksi? KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman nostaa pöydälle vakavan asian, joka piinaa pelaajia Suomessa.

Lue lisää

Anton työskentelee rakennusalalla laatujohtamisen parissa. Tätä laatua lujasti arvostavaa Six Sigma Master Black Belt -miestä kiinnostaa taatusti terveellinen asuminen, kun on kyse omasta kodista.  ”Meillä oli kotona ihan kohtuullinen sisäilma. Minä ja puolisoni emme ole yliherkkiä. Emme ennen ajatelleet tarkemmin, että meillä oli varsinkin talvella kotona tunkkaista, mutta nyt huomaa, että siinä on ero!”

Lue lisää

”Teidän sisäilmanpuhdistimet on niin hyviä, että kyllä meidän kokemukset niistä täytyy saada kaikille tietoon! Ensimmäinen sana, joka tulee mieleen, on puhtaus. Erittäin tärkeää on myös kotimaisuus. Ja tekisi mieli sanoa, että UniqAir on innovatiivinen ja uraauurtava yritys! Kaikkihan puhuvat sisäilmaongelmista, mutta kaikki eivät ymmärrä, että niihin on olemassa ratkaisu”, aloittaa Mekalasin huolto-liiketoiminnasta vastaava liiketoimintapäällikkö Ville Heikkonen.

Lue lisää

Iltapäivälehdissä ja Savon Sanomissa hätkähdytti uutisvideo, jossa Kuopiossa sijaitseva kaksikerroksinen, 20 asunnon luhtitalo roihusi tulessa sen näköisesti, että mitään ei ole tehtävissä. Onneksi jotain oli tehtävissä ja se tehtiin heti.

Lue lisää

”Teemme vaativia IT-arkkitehtuurisuunnitelmia isoille yrityksille. Niissä ei ole varaa virheisiin. Vaativa asiantuntijatyö vaatii erinomaiset työskentelyolosuhteet, jotta työn tulokset ovat erinomaiset”, aloittaa Heikki Lavanko DataCenter Finlandista. Heikki vastaa yrityksen uusien palvelujen kehittämisestä, ja hän on yrityksen työsuojeluvaltuutettu. Heikki totisesti tuntee porukkansa, sillä hän on ollut yrityksessä yli 10 vuotta.

Lue lisää

”Kilpaurheilijalle terveenä pysyminen myös flunssa- ja allergiakaudella on ensiarvoisen tärkeää. Salillamme on käytössä UniqAir-ilmanpuhdistimia. Olemme huomanneet niiden selkeästi tukevan onnistunutta harjoittelua.”

”Kuuntele omaa vartaloasi. Se on oman hyvinvointisi mittari. Sieltä saat aidointa tietoa”, kannustaa Työdynamo Oy:n aluejohtaja Mirva Maine. Hän tietää, mistä puhuu, sillä hän törmäsi itse vakaviin sisäilmaoireisiin aivan yllättäen.

Lue lisää

”Minulla on töissä ja kotona UniqAir. Kodin sisäilma parani heti, eikä meillä enää sairasteta flunssia. Töissä neuvotteluhuoneen sisäilma on nyt mainio, ja sen huomaa jokainen. Laite on hiljainen, kaunis ja vie todella vähän sähköä. Suosittelen!”

Mitä vielä odotat?

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq-ilmanpuhdistin

1299 €tai UniqAir-osamaksulla 29 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote
Hyväksyn palvelun käyttöehdot.