Kokemukset ovat vaikuttavia

Puhtaimmasta sisäilmasta nautitaan jo lukuisissa erilaisissa kohteissa: kodeissa, toimistoissa sekä julkisissa rakennuksissa, kuten oppilaitoksissa, hoivakodeissa, sairaaloissa, taloyhtiöissä ja yrityksissä. Vaikutukset ovat olleet huomattavia. Tutustu kokemuksiin!

”Teidän sisäilmanpuhdistimet on niin hyviä, että kyllä meidän kokemukset niistä täytyy saada kaikille tietoon! Ensimmäinen sana, joka tulee mieleen, on puhtaus. Erittäin tärkeää on myös kotimaisuus. Ja tekisi mieli sanoa, että UniqAir on innovatiivinen ja uraauurtava yritys! Kaikkihan puhuvat sisäilmaongelmista, mutta kaikki eivät ymmärrä, että niihin on olemassa ratkaisu”, aloittaa Mekalasin huolto-liiketoiminnasta vastaava liiketoimintapäällikkö Ville Heikkonen.

Lue lisää

Iltapäivälehdissä ja Savon Sanomissa hätkähdytti uutisvideo, jossa Kuopiossa sijaitseva kaksikerroksinen, 20 asunnon luhtitalo roihusi tulessa sen näköisesti, että mitään ei ole tehtävissä. Onneksi jotain oli tehtävissä ja se tehtiin heti.

Lue lisää

”Teemme vaativia IT-arkkitehtuurisuunnitelmia isoille yrityksille. Niissä ei ole varaa virheisiin. Vaativa asiantuntijatyö vaatii erinomaiset työskentelyolosuhteet, jotta työn tulokset ovat erinomaiset”, aloittaa Heikki Lavanko DataCenter Finlandista. Heikki vastaa yrityksen uusien palvelujen kehittämisestä, ja hän on yrityksen työsuojeluvaltuutettu. Heikki totisesti tuntee porukkansa, sillä hän on ollut yrityksessä yli 10 vuotta.

Lue lisää

”Kilpaurheilijalle terveenä pysyminen myös flunssa- ja allergiakaudella on ensiarvoisen tärkeää. Salillamme on käytössä UniqAir-ilmanpuhdistimia. Olemme huomanneet niiden selkeästi tukevan onnistunutta harjoittelua.”

”Kuuntele omaa vartaloasi. Se on oman hyvinvointisi mittari. Sieltä saat aidointa tietoa”, kannustaa Työdynamo Oy:n aluejohtaja Mirva Maine. Hän tietää, mistä puhuu, sillä hän törmäsi itse vakaviin sisäilmaoireisiin aivan yllättäen.

Lue lisää

”Minulla on töissä ja kotona UniqAir. Kodin sisäilma parani heti, eikä meillä enää sairasteta flunssia. Töissä neuvotteluhuoneen sisäilma on nyt mainio, ja sen huomaa jokainen. Laite on hiljainen, kaunis ja vie todella vähän sähköä. Suosittelen!”

”Annan 10++ asiakaspalvelusta, jota sain UniqAirin Samulilta! Olin asunut vasta vähän aikaa, ja sain asunnossani oireita. UniqAir auttoi akuuttiin tilanteeseeni."

”Omakotitalossamme oli aiemmin vesivahinko, ja selvitämme paraikaa, missä vika on. UniqAir on helpottanut sisäilmaoireitamme."

"Allergisoiduin kemikaaliyhdisteille kylpyhuoneremonttimme yhteydessä. En pystynyt olemaan kahta minuuttia pidempään kotona! Otin silloin käyttöön UniqAirin, ja se on pitkälti UniqAirin ansiota, että pystyin asumaan kotonani."

”Pölyttömyys ja hyvä hengitysilma ovat minulle tärkeitä. Laite on huomaamaton ja sopii hyvin sisustukseen."

Mitä vielä odotat?

Uniq-ilmanpuhdistin

Uniq-ilmanpuhdistin

1299 €tai UniqAir-osamaksulla 29 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote