Verkkokaupan myynti- ja toimitusehdot

Päivitetty 28.2.2020

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä.

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverollisia hintoja. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki oikeudet hintojen ja lisämaksujen muutoksiin pidätetään.

Tilaaminen

Asiakas rekisteröityy verkkokauppaan ennen tilaamista ilmoittamalla rekisteröintilomakkeessa vaadittavat tiedot. Asiakas antaa suostumuksen tietojen rekisteröintiin UniqAir Oy:n asiakasrekisteriin sekä hyväksyy verkkokaupan ehdot. Vain 16 vuotta täyttänyt henkilö voi hyväksyä nämä yleiset käyttöehdot.

Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun UniqAir Oy on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta ennen tilauksen toimitusta puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitus on tapahtunut, kun tilaajalle on toimitettu osa tilauksesta tai koko tilaus tai ilmoitus siitä, että tilaus on luovutettu kuljetusliikkeelle kuljetettavaksi.

Toimituskulut

Toimitamme tuotteet maksutta kotimaahan Postin välityksellä.

Maksuehdot

Maksunvälityspalveluna verkkokaupassamme toimii Checkout, joka tarjoaa sinulle turvalliset maksutavat. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Laskutussopimuksen tehneiden yritysasiakkaiden on mahdollisuus valita suora lasku.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi UniqAir Oy:lle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksu välitetty onnistuneesti.

UniqAir Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. UniqAir Oy huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksun UniqAir Oy:lle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksukorttimaksun suoraan UniqAir Oy:lle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Osamaksupalvelut

Osamaksupalvelun Checkoutin kautta tarjoaa Jousto.

Toimitusehdot ja toimitusaika

Suomeen toimitettavat tilaukset toimittaa Posti.

Tilaukset toimitetaan SmartPOST -pakettina, postipakettina, Express -pakettina tai kirjeenä. Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan.

Tuotteidemme arvioitu toimitusaika viidestä seitsemään (5-7) työpäivää maksun saamisesta.

Palautusehdot

Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Asiakas voi palauttaa tuotteen käyttämällä postin asiakaspalautusta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista.

Maksu palautetaan viimeistään 7 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Palautukset maksatetaan samalla maksutavalla, jota tilaaja käytti tilatessaan.

Noutamatta jätetyistä postipaketeista perimme Postin hinnaston mukaisen maksun.

Mikäli paketti tai tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee asiasta viipymättä tehdä vahinkoilmoitus UniqAir Oy:n asiakaspalveluun.

Yritysten ja yhteisöjen palautusoikeudesta tulee sopia erikseen UniqAir Oy:n asiakaspalvelun kanssa.

Reklamaatiot

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voit toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen info@uniqair.fi tai kirjeenä Lappeenrannan toimipisteeseen.

Hyväksyn palvelun käyttöehdot.