Puhtaasta sisäilmasta helpotusta oloon siitepölykauden keskellä

Uniq puhdassisäilma makuuhuoneessa

Kevät tekee tuloaan aikaisin tänä vuonna, siitepölykausi ja katupölyn siivoaminen onkin jo menossa. Coco Sweet Dreams -blogin Henna päätti ottaa Uniq-ilmanpuhdistimen testaukseen ennen kevään siitepölykauden alkua.

Perheessä kevät on ollut tukkoista aikaa monen vuoden ajan. Hänen esikoisensa saa kevätpölystä tukalan olon infektioastman takia. Hennalle infektioastman mukana tuomat oireet ovat nuoruudesta tuttuja asioita, ja kevät oli hänelle inhottavaa aikaa siitepölyjen takia.

Henna on päättänyt käyttää infektioastman vuoksi ilmanpuhdistinta nyt pojan huoneessa, joka on tuonut helpotusta oloon jo lyhyessä ajassa.

Laite tulee kulkemaan pojan mukana, jotta hän saa siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Sisäilman riskitekijöitä löytyy paljon, kuten kosmetiikkatuotteet, eläinpöly, rakennusmateriaaleista irtoavat emissiot, pesu- ja puhdistusaineet, tekstiileistä irtoavat kemikaalit, viherkasvit ja kukkamulta. Mutta myös sisäilmaan kulkeutuu epäpuhtauksia, esimerkiksi ulkoilman epäpuhtaudet, pienhiukkaset, kaasut, siitepöly ja katupöly.

Uniq-ilmanpuhdistin poistaa 100 % kaasumaisista yhdisteistä, kuten haihtuvat orgaaniset yhdisteet, otsonin, ilmansaasteet, toksiinit ja hajut sekä 99,97 % pienhiukkasista, kuten mikrobit, bakteerit, virukset homeitiöt ja mikromuovin.

Lue koko juttu Hennan kokemuksesta Uniq-ilmanpuhdistimen käytöstä ja mietteitä puhtaasta ilmasta.

Lue myös nämä

UniqAir, Käyttökohteet koti

Keskittyminen omaan hyvinvointiin ja ilmassa liikkuviin epäpuhtauksiin

Lue lisää
Hyväksyn palvelun käyttöehdot.