Testattua huipputeknologiaa

UniqAir ilmanpuhdistimien teknologia on Teknologian tutkimuskeskus VTT:n testaama ja Työterveyslaitoksen mittaama sekä asiakkaidemme käytössä tehokkaaksi todettu

Kaikki ilmanpuhdistinmallimme käyttävät samaa kolmivaiheista suodatusteknologiaa. Esisuodatin, aktiivihiilisuodatin ja EPA/HEPA -suodatin varmistavat ensiluokkaisen puhdistustehon.

UniqAir kerroksittain

100 % kaasunsuodatus

Erityisesti ilmanpuhdistimien kaasusuodatuksen kanssa kannattaa olla tarkkana ja vaatia toimiva ratkaisu. Hengitysilman toksiinit ja haihtuvat yhdisteet (VOC) livahtavat suoraan keuhkoihin ja verenkiertoon, joten pelkkä hiukkasten talteenotto ei riitä. Vaadi siis ilmanpuhdistimeltasi todennettua suodatuskykyä.

Testien mukaan UniqAirin teknologia suodattaa jopa 100 % kaasuista. Rakenteeltaan heikot puhdistimet eivät tähän pysty vaan kaasumolekyylit läpäisevät niiden reikäiset suodattimet.

UniqAir valonläpäisy haveinnekuva

UniqAir teknologia

Kilpailijan valonläpäisy vertailu haveinnekuva

Kilpaileva teknologia

UniqAir -suodatuksen paremmuus perustuu ylivertaiseen kykyyn poistaa myös kaasumaiset epäpuhtaudet

UniqAir aktiivihiili havainnekuva
UniqAir kilpailijan aktiivihiili havainnekuva

1 grammassa UniqAir-aktiivihiiltä on epäpuhtauksia sitovaa pinta-alaa noin 2.000 m2

Laajakirjoinen aktiivihiili

UniqAir-suodatuksen perustana on ainutlaatuinen Suomen Puolustusvoimien asiantuntijoiden kanssa kehitetty laajakirjoinen aktiivihiili, joka kykenee suodattamaan hyvin monenlaisia haitallisia molekyylejä. Lisäksi olemme kehittäneet käyttämämme aktiviivihiilen kyvykkyyttä edelleen kattamaan entistäkin laaja-alaisemmin siviilimaailman ilmanlaatuhaasteita.

Riittävä aktiivihiilen määrä

Oikeanlaista aktiivihiiltä pitää olla riittävästi. Aktiivihiilen sieppauskyky alenee käytön myötä hiilen kyllästyessä. Jos hiiltä on liian vähän, sieppauskyky menetetään hyvin nopeasti. Uniq ilmanpuhdistimessamme, joka on mallistomme pienin laite, on siinäkin yli 1 kg UniqAir aktiivihiiltä. PRO-sarjan malleissamme UniqAir aktiivihiiltä on yli 2 kg.

Hallittu puhdistusnopeus

Aktiivihiilikerroksen paksuus suhteessa sen läpi virtaavan epäpuhtaan ilman nopeuteen ja määrään pitää olla oikeanlainen. Jos epäpuhdas ilma kulkee hiilen läpi liian nopeasti, haitallinen molekyyli ei ehdi sitoutua hiileen, vaan sujahtaa läpi. Riittävä kerrospaksuus oikeanlaista aktiivihiiltä yhdistettynä oikein mitoitettuun ilman nopeuteen takaa UniqAir-ilmanpuhdistimien ylivertaisen suorituskyvyn.

Kotiin, toimistolle tai suurempiin tiloihin

Uniq-ilmanpuhdistin - musta lasi - UniqAir

Uniq-ilmanpuhdistin

1299 €alk. 45,89 €/kksis. alv 24 %
Katso tuote
UniqAir PRO

UniqAir PRO

Katso tuote
Hyväksyn palvelun käyttöehdot.