Uniq-ilmanpuhdistimen käyttö allergiaperheessä

Uniq kotona

Uutisarkisto

Uudisrakennukseen muuttanut ja allergiasta kärsivä Coco Sweet Dreams blogin Henna Laakson perhe on käyttänyt kevään ajan Uniq-ilmanpuhdistinta.

Hennan mukaan oireet ovat lähes kadonneet häneltä ja pojalta heidän otettua käyttöön Uniq-ilmanpuhdistimen. Myös remonttipölyn väheneminen uudessa talossa on selkeästi huomattavissa. Perhe on ollut tyytyväinen laitteen käyttöön.

- Itse olen kärsinyt usein kesäaikaan siitepölyallergiasta ja huomaan sen helpottaneen paljonkin, tai oikeastaan oireita ei ollut kotona ollenkaan laitteen ansioista. Kodin puhdas ilma on minulle todella tärkeä asia, sillä vietän etätöitä tehden siellä nyt entistä enemmän aikaa ja siisteyden lisäksi raikas pölytön ilma on minulle suuri mukavuustekijä, kertoo Henna Uniq-ilmanpuhdistimen käytöstä.

Uniq-ilmanpuhdistin on helposti siirrettävissä pienen kokonsa vuoksi ja jopa seinään kiinnitettävissä. Designinsa ansiosta laite sopii hyvin sisustukseen. Henna iloitsee eri tehovaihtoehdoista, joiden ansiosta laitetta voi pitää jatkuvasti päällä, sillä pienin asetus ei juuri pidä meteliä.

Lue Coco Sweet Dreams artikkeli Kesäkoti ja hyvä ilma kotona.

Myös aiemmat Hennan kokemukset Uniq-ilmanpuhdistimen käytöstä luettavissa.

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Case Säviän kyläkoulu: Luokissa on nyt hyvä hengittää

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Saksalaistutkimus: UniqAirin ilmanpuhdistin poistaa merkittävästi koronaviruksia

Lue lisää
Hyväksyn palvelun käyttöehdot.