UniqAir ja kuntapäättäjät 27.-28.3. Hankintapäivillä Tampereella

UniqAirilla tapahtuu, Kuntamarkkinat - Artikkelit - UniqAir

Uutisarkisto

Tule katsomaan, miltä tehokkaasti puhdasta sisäilmaa kaikkiin tiloihin tekevä UniqAir-ilmanpuhdistin näyttää, ja ennen kaikkea kuulemaan, mitä se saa aikaan. Asiantuntijamme ovat osastollamme auttamassa, nyt kannattaa tulla keskustelemaan sisäilma-asioista, ja kuulemaan, miksi et tarvitse homeongelmien iskiessä väistötiloja.

Tervetuloa UniqAirin osastolle D608 upouudessa Suomen julkisen sektorin ammattilaisten huipputapahtumassa, joka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa. Sisäänpääsy on maksuton, ja tapahtuman akuutit teemat ovat hoiva, kiinteistötekniikka ja toimitilat. Tapahtumassa on kovatasoinen ohjelma, keynote-puhujina mm. Eero Laesterä, Harry Harkimo ja Lauri Lyly. Tapahtumassa jaetaan myös Vuoden 2019 Julkisten hankintojen kehittäjä -palkinto.

Tapahtuma kerää paikan päälle yli 10 000 ammattilaista yhdessä samaan aikaan järjestettävien Finnclean PRO -, Sportec-, Gymtec- ja Welltec-tapahtumien kanssa.

Tervetuloa kuulemaan työhyvinvoinnista ja sisäilmaoireista

Puheen aika: torstaina 28.3. klo 14.00-14.15
Puhuja: UniqAir Oy:n kutsuvieraspuhuja Mirva Maine, yritysvalmentaja, Työdynamo Oy
Aihe: Työhyvinvointi ja sisäilmaoireet

Tervetuloa kuuntelemaan Mirvaa! Mirva on kokenut ja näkemyksellinen johtajien kouluttaja, jolla on omakohtaista kokemusta työssä ja kotona iskevistä sisäilmaoireista. Mirvan asiakaskokemus UniqAir-sisäilmanpuhdistimista löytyy tästä. Lue lisää: https://www.uniqair.fi/luota-tuntemuksiisi-alaka-karsi-saat-apua-sisailmaoireisiin/

Lue myös nämä

UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

Kouvolan asuntomessulippujen arvonnat on suoritettu

Lue lisää
UniqAir -ilmanpuhdistimet - artikkelit

UniqAir näkyy Asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019 Kouvolassa

Lue lisää