UniqAir Kuntamarkkinoilla puhdistamassa ilmaa

UniqAirilla tapahtuu, Kuntamarkkinat - Artikkelit - UniqAir

Uutisarkisto

Kaksipäiväiset Kuntamarkkinat alkoivat 13.9. aamuvarhaisellla näyttävästi kuntapäättäjien sisääntuloryntäyksellä. Alan jättimäinen ilmaistapahtuma näyttää keräävän vuosi vuoden jälkeen yli 7000 kävijää. UniqAirin osasto Kuntamarkkinoiden sisääntulokerroksessa alkoi heti houkutella päättäjiä. Puhtaan ilman tekijöitä kaivataan monessa kunnassa, joissa on haastavia sisäilmaongelmia kouluissa, kunnantalolla ja terveyskeskuksissa. Myös UniqAirin asiakkaat tulivat kiittelemään ilmanpuhdistimen tehoa ja terveysvaikutuksia.
Kuntamarkkinoiden ensimmäiset kävijät arvostivat erityisesti sitä, että UniqAir-ilmanpuhdistimen saa vuokrattua ilman sitoumuksia koekäyttöön.
Moni yllättyi myös siitä, että yhden sairaspoissaolopäivän hinnalla UniqAirin saa ongelmatiloihin käyttöön koko kuukaudeksi. Ja pois, kun sitä ei enää tilassa tarvita.
Kuntamarkkinoilla UniqAir järjestää torstaina 14.9. kello 13.30 tietoiskun polttavan kiintoisasta aiheesta "Uudet laatukriteerit ilmanpuhdistinhankinnalle - tarkistuslista päättäjälle". Tietoisku on 3. kerroksen kokoustilassa A3.24.
UniqAir on tällä viikolla samaan aikaan esillä myös Työterveyspäivillä Messukeskuksen Kokoustamossa ja 600 Minutes Property Management -kutsuvierastapahtumassa. Tervetuloa!

Lue myös nämä