Ilmanpuhdistimesta iloa lemmikkieläin- ja allergiakoteihin

Translation missing: fi.sections.featured_blog.article.by_author

Lemmikkieläimistä on monella tapaa iloa ja niillä on tutkitusti positiivisia vaikutuksia terveyteen

Lemmikkien on todettu lievittävän stressiä, laskevan verenpainetta, parantavan vastustuskykyä ja nostavan mielialaa. Lisäksi eläimen kanssa touhuilu, tai vaikkapa koiran ulkoiluttaminen, lisäävät liikuntaa ja tuovat sitä kautta omistajalleen monia etuja. Eläinten kanssa harrastaminen myös lisää ihmistuttavien määrää.

Suosittuja lemmikkejä ovat koirat, kissat ja jyrsijät. Osalle ihmisistä aiheutuu lemmikeistä tai niiden kuivikkeista allergisia oireita. Allergisten ihmisten lemmikeiksi sopivat esimerkiksi akvaariokalat tai vaikka liskot ja kilpikonnat, jotka aiheuttavat harvoin allergiaoireita.

Olipa lemmikki karvainen, karvaton, pieni tai suuri, on niissä aina suuri vastuu ja niitä tulee hoitaa hyvin. Lemmikki aiheuttaa paljon työtä, eivätkä lemmikit myöskään ole ihan tuoksuttomia. Tuoksuja saattaa tulla elämistä itsestään, niiden ruoasta tai ulosteista.

Yksi tapa vähentää lemmikeistä tulevia hajuja, on toki pitää lemmikit, niiden häkit, ruokakupit ja asumukset puhtaina ja siisteinä. Kuten muihinkin hajuhaittoihin, voi lemmikkien hajuhaittoihin saada apua myös sisäilmanpuhdistimista.

Allergeenit ja hajut kuriin hyvällä ilmanpuhdistimella

Eläinrakkaissa perheissä voi olla useampia lemmikkejä ja vaikka esimerkiksi pupujen ja marsujen aitaukset ja vessat siivotaan päivittäin, tulee eläimistä, niiden heinästä, kuivikepurusta ja ulosteista tuoksuja, joita ilmankin voisi olla. Vaikka eläinrakkaita ihmisiä itseään eläinten tuoksut harvoin haittaavat, koetaan hajujen ja allergeenien vähentäminen silti hyvänä asiana.

Esimerkiksi lemmikkieläinkodeissa, joissa on pienet tilat tai jos lemmikin aitaus/häkki on jatkuvasti samassa huoneessa, jossa ihmiset nukkuvat, voi olla tarpeen ottaa käyttöön ilmanpuhdistin.

UniqAirin tutkitusti tehokas ilmanpuhdistin poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet suodattaen sisäilmasta muun muassa virukset ja bakteerit, huone-, eläin- ja siitepölyn, toksiinit ja hajut sekä mikrobit ja homeitiöt. Myrkytön, hajuton ja pölytön sisäilma vähentää myös allergia- ja astmaoireita.

Kissaperheessä UniqAir-ilmanpuhdistin on koettu hyväksi ilmanparantajaksi ja tuoksujen poistajaksi

”Vaikka meillä ei mitään sisäilmaongelmaa olekaan, on meillä käytössä UniqAir-ilmanpuhdistin”, talon isäntä sanoo.

”Kolmen kissan taloudessa on kuitenkin tilanteita, joissa kissan vessaa ei ehdi putsaamaan heti, kun sinne tulee tavaraa. Silloin ilmanpuhdistin pitää tuoksut kurissa. Myös kissa-allergiset vieraat ovat voineet kyläillä meillä, kun käytössä on ollut ilmanpuhdistin”.

Myös koiraperheissä hyödytään ilmanpuhdistimista, vaikka koirat tekevätkin tarpeensa ulos.

”Meillä on kotona käytössä UniqAir-ilmanpuhdistin ja meillä vierailevat koira-allergiset saavat aikaisempaa vähemmän oireita”, sanoo koiraperheeseen ilmanpuhdistimen hankkinut koiran isäntä.

”Lisäksi oman väen siitepöly- ja katupölyoireet ovat helpottaneet ilmanpuhdistimen käyttöönoton jälkeen”.

UniqAir-ilmanpuhdistimesta voit saada apua lemmikki- ja allergiakoteihin. Siitepölyaika kestää pitkään, pahimmillaan alkukeväästä myöhäiseen syksyyn saakka ja oireet voivat väsyttää ja aiheuttaa silmien kutinaa ja punoitusta, siitepölynuhaa ja aivastelua.

Hanki oma UniqAir-ilmanpuhdistin verkkokaupastamme tai ota yhteyttä alueesi myyjään.

UniqAir ilmanpuhdistin on hyvä valinta silloin, kun haluat puhdistaa kotisi ilmaa tehokkaasti ja turvallisesti. Tutustu UniqAir-verkkosivuilla useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Siellä saat paljon vastauksia siihen, miksi sinun kannattaa valita UniqAir!