Helpotusta siitepöly-, katupöly- ja allergiakauteen

Translation missing: fi.sections.featured_blog.article.by_author

Helpotusta alkavan siitepöly- ja katupölyallergiakauden oireisiin sisätilojen ilmanpuhdistimesta

Aurinko alkaa lämmittää, valo lisääntyy pitkän pimeän ajanjakson jälkeen ja kevääntulon voi jo aistia. Moni suomalainen huokailee päivän pitenemisen ja kevään olevan ihanaa aikaa. Nautimme lumikinosten sulamisesta, asfaltin paljastumisesta jään alta, kevään ensimmäisistä leskenlehdistä, hiirenkorvista koivuissa sekä auringon lämmittävästä voimasta.

Valitettavan monelle kevät tarkoittaa myös tukkoista nenää, kutisevia silmiä, jatkuvia allergiaoireita, usean eri siitepölyallergialääkkeen aloittamista sekä katupölyn ja jopa ulkoilun välttelyä. Pahimmillaan siitepölyallergian oireet alkavat lopputalvesta ja kestävät loppusyksyyn ja tänä aikana on kulutettu monta nenäsumutepulloa ja nenäliinapakettia.

Joinakin vuosina kevät ja kesä ovat siitepölyallergikoille ja astmasta kärsiville todella hankalaa aikaa. Viime keväänä, kun odotettu kevät vihdoin takatalven jälkeen koitti, lämpö tuli rytinällä ja tämän seurauksena siitepölyoireista kärsivät monet sellaisetkin ihmiset, joilla ei edes ole todettu varsinaista lääkitystä vaativaa siitepölyallergiaa.

Samalla katupölyjä harjattiin useissa kaupungeissa kuivalla ja tuulisella säällä, koska meitä hellittiin aurinkoisella ja kauniilla keväällä.

Näihin ulkona olevien siitepölyallergian aiheuttajien määriin emme juurikaan pysty vaikuttamaan.  Sisätiloissa kotona ja toimistoissa apua siitepölyallergiaoireisiin lääkityksen tueksi voi turvallisesti saada myös suomalaisesta UniqAir sisäilmanpuhdistimesta.

Uniq ilmanpuhdistin suodattaa sisäilmasta virukset ja bakteerit sekä huone-, eläin- ja siitepölyn

Uniq sisäilmanpuhdistin on tutkitusti tehokas ilmanpuhdistin kodin ja toimitilojen tarpeisiin. Se poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta kaikki terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet. Uniq ilmanpuhdistin suodattaa sisäilmasta virukset ja bakteerit sekä huone-, eläin- ja siitepölyn.

Uniq-ilmanpuhdistimessa oleva suodatustekniikka on turvalliseksi todettu tekniikka, joka ei passiivisena tuota tyypillisiä puhdistuksessa vapautuvia haitallisia sivutuotteita kuten ultrapieniä hiukkasia, typen oksideja, muuntuneita toksiineja tai edes otsonia. Näin voit turvallisesti käyttää Uniq-ilmanpuhdistinta ja nauttia sisätiloissa siitepöly- ja katupölyvapaammasta ilmasta myös keväällä ja kesällä.

Puhtaampi sisäilma tuo helpotusta oloon jo lyhyessä ajassa ja Uniq-ilmanpuhdistin on helppo sijoittaa tilaan, jossa sitä eniten tarvitaan. Esimerkiksi tilaan, jossa siitepölyallergiaoireista kärsivä oleilee eniten tai tilaan, jossa hän nukkuu. Uniq-ilmanpuhdistin on myös helposti siirreltävissä tarpeen mukaan. Lisäksi Uniq kestää myös katseen ja se on suunniteltu osaksi kodin sisustusta.

Uniq sisäilmanpuhdistin olohuoneessa

Voit sijoittaa Uniq-ilmanpuhdistimen vaivattomasti mihin tahansa huoneessa: lattialle, tason päälle tai seinälle sekä vaihtaa paikkaa tarpeen mukaan. Värivalikoima on skandinaavisen hillitty, takakuoren huovan musta, harmaa ja vaaleanharmaa sekä etulasin tyylikkäät musta, harmaa ja valkoinen.

Uniq mustaUniq harmaaUniq valkoinen

Uniqista on saatu hyviä kokemuksia siitepölyallergiaoireiden helpottamiseen. Esimerkiksi siitepölyallergiasta kärsivän Coco Sweet Dreams blogin Henna Laakson perheen käyttäessä Uniq-ilmanpuhdistinta Hennan mukaan oireet ovat lähes kadonneet häneltä ja perheen pojalta heidän otettuaan käyttöön Uniq-ilmanpuhdistimen.

”Itse olen kärsinyt usein kesäaikaan siitepölyallergiasta ja huomaan sen helpottaneen paljonkin, tai oikeastaan oireita ei ollut kotona ollenkaan laitteen ansioista”, Henna kirjoittaa. Lisää Hennan kokemuksia Uniq-ilmanpuhdistimesta voit lukea täältä.

Etenkin nyt, ihmisten siirryttyä paljon myös työskentelemään kotona, on kodin sisäilmalla entistä suurempi merkitys ihmisten terveyteen ja viihtymiseen

Siitepölyallergiakaudella Uniqilla on mahdollista saada helpotusta siitepölyn ja katupölyn aiheuttamiin allergiaoireisiin, mutta toimettomaksi Uniq- ilmanpuhdistin ei jää allergiakauden ulkopuolellakaan. Siitepölyn ja katupölyn lisäksi se poistaa sisäilmasta kaasumaiset epäpuhtaudet, ilmansaasteet, haihtuvat VOC-yhdisteet, toksiinit ja hajut sekä mikrobit, homeitiöt ja mikromuovin.

UniqAir Uniq pitää jopa 60m2 tilan puhtaana haitallisista kaasuista ja hiukkasepäpuhtauksista. Käyttämällä Uniq-ilmanpuhdistinta ympäri vuoden, saat nauttia jatkuvasti paremmasta ja puhtaammasta sisäilmasta. Laitteen tehoa voi säätää tarpeen mukaan ja esimerkiksi makuuhuoneessa voi sen yöaikaan säätää pienemmälle teholle, jolloin se on hyvin hiljainen.

Uniqin lisäksi UniqAirilla on valikoimassaan suurempien toimitilojen vaativiin puhdistustarpeisiin isompia malleja, esimerkiksi tehokas ja hiljainen UniqAir Pro.

Helposti verkkokaupasta

Uniq-ilmanpuhdistimen voit hankkia helpoiten käyttöösi ostamalla sen verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä alueesi myyjään. Lisäksi palvelemme chatissa.

Ostamisen lisäksi Pro-mallin ilmanpuhdistinta voi myös vuokrata ja näin sen voi saada halutessaan käyttöön myös vain akuuteimman tarpeen ajaksi. Otathan vuokrausvaihtoehtoa harkitessasi yhteyttä alueesi myyjään ja voitte yhdessä katsoa tarpeisiinne parhaiten sopivan ratkaisun.