Kokeile UniqAiria ilman sitoutumista

Translation missing: fi.sections.featured_blog.article.by_author

Oletko harkinnut ilmanpuhdistimen hankkimista yritykseesi tai toimitiloihisi? Syitä sinulla voi olla monenlaisia ja tarve voi olla lyhyt- tai pitkäkestoinen.

Tarjoamme UniqAir Pro -ilmanpuhdistimen vuokrasopimuksella yrityksesi käyttöön. Sovi sitoumuksettomasta testijaksosta.

Tyypillisimmin ilmanpuhdistimia lähdetään hankkimaan toimistoon tai toimitiloihin, koska ihmiset saavat kyseisissä tiloissa sisäilmaoireita

Remonttia ja korjaustoimenpiteitä odotellessa oireilevat henkilöt voivat saada merkittävää apua ilmanpuhdistimista. Tällöin valintasi voi olla ilmanpuhdistimen vuokraaminen toistaiseksi tai määräajaksi.

Vuokrasopimuksen kuukausihintaan meillä UniqAirilla sisältyy huolto ja suodattimien vaihto ja laitteiden tuominen paikan päälle. Laitteemme eivät tarvitse monimutkaista asennusta ja ne ovat siksi erittäin vaivattomia ottaa käyttöön.

Ilmanpuhdistin lisää myös asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuutta ja viihtyvyyttä

Ilmanpuhdistimia hankitaan myös ilman varsinaisia sisäilmaongelmia. Hyvä ilmanpuhdistin tuo asiakkaille ja työntekijöille terveyttä ja jaksamista puhtaan sisäilman avulla sekä mahdollistaa virusvapaampia sisätiloja, joissa on turvallista asioida.

Myös katu- ja siitepölykausi lisäävät ilmanpuhdistimien tarvetta ja niitä voidaankin hyödyntää allergiaoireiden vähentämisessä.

UniqAirin kotisivuille on kerätty tärkeitä pointteja toimivan ja turvallisen ilmanpuhdistimen valintaan.

Haluat mahdollisesti ennen hankintapäätöstä kokeilla, saatko sinä tai työntekijäsi apua ilmanpuhdistimesta

Me UniqAirilla ymmärrämme tämän hyvin ja siksi yritykset voivatkin saada meiltä UniqAir Pro-mallin sitoumuksettomaan testiin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä alueesi aluemyyjään tai täytä tästä lomake, ja pyydä UniqAir ilmanpuhdistin sitoumuksettomalle testijaksolle.