Tulevaisuuden Tilitoimisto® - sisäilmanpuhdistusta toimistoon

Kimmo Häyrinen

“Yllätyimme, miten selvästi havaitsimme sisäilman laadun parantumisen Uniq ilmanpuhdistimen käyttöönoton jälkeen.

Toimistomme sisäilma on nyt yksinkertaisesti paljon parempaa”, Tulevaisuuden Tilitoimiston®, Tulevaisuus Oy:n, omistaja Satu Saarimaa kuvailee.

Syinä ilmanpuhdistimen hankintaan olivat turvallisuuden parantaminen ja sisäilmaongelmien ennaltaehkäisy niin omaa henkilökuntaa kuin asiakkaita ajatellen. Yrityksellä on toimitilat Turun keskustassa ja se on tarjonnut tulevaisuuden tavoitteita tukevia tilitoimistopalveluita pk-yrityksille jo yli 10 vuoden ajan.

Toiminnan ytimessä on auktorisoidut tilitoimistopalvelut sekä johdon sparraus, jonka tavoitteena on auttaa yrittäjiä asettamaan ja saavuttamaan liiketoiminnallisia tavoitteita.

“Sähköisen taloushallinnon myötä, kun käsiteltävä materiaali siirtyi pilveen eikä säilytettäviä mappeja enää ollut, siirryimme nykyiseen lähes puolet aiempaa pienempään toimitilaamme. Pienemmät toimitilat palvelevat hyvin liiketoimintaamme ja tukevat WWF Green Office-arvojamme.

Ne kuitenkin aiheuttavat ajoittain haasteita sisäilmalle, varsinkin kun toimistomme sijaitsee katutasossa, jossa liikenteen päästöt vaikuttavat ilman laatuun.

Uniqin käyttöönoton jälkeen sisäilmamme on ollut merkittävästi raikkaampaa ja mikä parasta - emme joutuneet tinkimään toimistomme viihtyvyydestä. Visuaalisena ihmisenä sisustus on minulle tärkeä osa työhyvinvointia ja Uniqin tyylikäs muotoilu ja pieni koko olivat plussaa.

Ostimme myös lisävarusteena myytävän seinätelineen, jonka ansiosta Uniq ei vie pöytätilaa”, Satu kertoo.

Uniq sisäilmanpuhdistin seinällä

Suojautumiskeino sisäilmaongelmia vastaan

Uniq toi ratkaisun sisäilman turvaamiseksi, koska se puhdistaa lyhyessä ajassa koko huonetilasta pienhiukkaset, kuten virukset, yli 99 %:sti.

“Olen itse aikanaan altistunut sisäilmaongelmille ja en siten voi toimia tiloissa, joissa on sisäilmaongelmia. Altistumiseni vuoksi reagoin homeen lisäksi esimerkiksi kemikaalien tuoksuihin, kuten hajuvesiin.

Halusin ennaltaehkäistä ongelmatilanteita varmistamalla epäpuhtauksien kokonaisvaltaisen poiston sisäilmasta. Selvästi havaitsimme sisäilman laadun parantumisen Uniq ilmanpuhdistimen käyttöönoton jälkeen”, Satu kertoo.

“UniqAirin tuotteiden vahvuutena kilpailijoihin verrattuina on se, että ne poistavat ilmasta niin kaasumaiset epäpuhtaudet (ilmansaasteet, toksiinit ja hajut) kuin huone-, eläin- ja siitepölyn, mikrobit, homeitiöt ja mikromuovin.

Suodatustekniikkamme ei myöskään tuota haitallisia sivutuotteita kuten ultrapieniä hiukkasia, typen oksideja, muuntuneita toksiineja tai otsonia. Olemme aidosti turvallinen valinta”, myyntiedustaja Samuli Valvisto UniqAirilta kuvailee.

VTT testitulokset vakuuttivat oikeasta valinnasta

“Uniqin kohdalla VTT:n testitulokset ja 14 päivän koekäyttö tekivät valinnasta helppoa. Kun puhutaan tuotelupauksista, niin ulkopuolisen ja luotettavan tahon testaukset sekä mitattavat tulokset ovat mielestäni parhaat keinot vakuuttua tuotteen toimivuudesta.

Päätöksen tehtyäni tein tilauksen UniqAirin verkkokaupassa ja toimitus sujui mutkattomasti. Mukava lisä käyttökokemukseen on hiljattain vastaanottamani muistutus sähköpostiin, kun on suodattimen vuosivaihdon aika. Se saattaisi muutoin kaiken kiireen keskellä unohtua tehdä”, Satu kertoo.